We gaan naar Bordeaux!

19 juni 2023

Na vorig jaar in Bangkok een dubbele wereldtitel te hebben gewonnen, zullen we deze verdedigen in Bordeaux van 4 tot 10 juli 2023! Het is mooi dat de RoboCup dit jaar weer in Europa wordt gehouden. Omdat we niet weten welke ontwikkelingen de andere teams het afgelopen jaar hebben doorgemaakt is het natuurlijk spannend of onze innovaties genoeg zijn om de wereldtitels te verdedigen. We zijn klaar voor de competitie!

Bordeaux

RoboCup 2023 in Bordeaux zal plaatsvinden van 4 tot 9 juli. De eerste twee dagen zijn gereserveerd voor de setup en voorbereidingen voor ons team. De volgende dagen zullen in het teken staan van challenges en wedstrijden. Uiteraard is het ook dit jaar onze ambitie om de finales te behalen! Een uitgebreid wedstrijdschema en de behaalde resultaten kunnen gedurende het evenement worden gevonden op onze website
http://www.techunited.nl.

Mis niets!

Dit jaar zal een mediateam met ons meegaan naar RoboCup met niemand minder dan Lieven Scheire. Alle wedstrijden zullen live gestreamd worden op ons YouTube-kanaal. Als je de wedstrijden niet live kunt bekijken, kun je ze altijd achteraf bekijken of genieten van de samenvattingen. Bovendien zullen we interessant nieuws, feitjes en de nieuwste updates delen op onze sociale media, zodat je niets hoeft te missen!
https://www.youtube.com/@TechUnited/streams

Tip: Wil je jezelf verdiepen in wat AI kan doen voor voetbalrobots, luister dan eens naar de aflevering ‘Maandoverzicht juni 2023’ van de podcast Nerdland van Lieven Scheire, en ontdek het zelf!
https://open.spotify.com/show/1ZYnzMFnCcXg7B4i6PCrVA

RoboCup 2024

Een heugelijke mededeling die wij mogen doen in deze nieuwsbrief is dat RoboCup 2024 zal worden gehouden in Eindhoven. De locatie Genneper Parken zal van 17 tot 21 juli 2024 in het teken staan van robotica. Iedereen is welkom om te komen kijken, dus zet deze data alvast in je agenda!

Dank aan al onze sponsoren

Een extra bedankje aan al onze partners voor hun steun. Zonder hen waren alle nieuwe ontwikkelingen afgelopen jaar van onze voetbal- en zorgrobots niet mogelijk geweest.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram