De technische challenge

5 juli 2023

Aan het eind van de middag vindt de technische challenge plaats van de MSL. De Falcons en VDL Robot Sports hebben een gezamenlijke demonstratie van een nieuw software-framework om robots van verschillende teams door standaardisatie van de interfaces in staat te stellen software uit te wisselen en te hergebruiken. Een mooie innovatie met veel potentie voor de toekomst! Maar natuurlijk is de aandacht vooral gericht op de presentatie van Aneesh die uiteenzet hoe Tech United werkt aan een betere implementatie van een op de mens geïnspireerde  dribbelvaardigheid, waarbij de robot de bal steeds een stukje vooruitspeelt. Het verhaal wordt uiteraard aangevuld met een mooie demonstratie op het veld die mede door de hulp van Ruben en Matthias (bijna) perfect zijn werk doet.  Het Franse team demonstreert hoe hun robots mensen kan detecteren en het Portugese team LAR toont een indrukwekkende vooruitgang met hun verhaal over de ontwikkeling van een universele en open-source simulator. Al met al een mooie challenge en zodra de uitslag bekend is zullen we dat publiceren. Great job Aneesh, Ruben and Matthias!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram