Tech United tweede in Technical Challenge

6 juli 2023

De uitslag van de Technical Challenge is bekend. De challenge is gewonnen door de combinatie VDL Robot Sports en Falcons die met een overtuigend verhaal schetsen hoe in de nabije toekomst elkaars software kan worden hergebruikt en gecombineerd. Deze technologische vernieuwing in het robotvoetbal kan de ontwikkeling van software voor de komende jaren gaan versnellen. Een felicitatie aan de winnende teams!

Tech United heeft de tweede plaats bemachtigd, op geringe afstand van de winnaar. De gepresenteerde wijze van dribbelen met de bal is belangrijk voor het verbeteren van het spel in de komende jaren. Complimenten aan Aneesh, Ruben en Matthias!

Vanavond vindt de Scientific Challenge plaats. Daarin zal Hao ons vertegenwoordigen met een verhaal over de ontwikkeling van een semantisch framework om het voetbal-coach-boek met veelvoorkomende spelsituaties aan onze robots te leren.

Uitslag:

Falcons/VDL Robot Sports combinatie 294.9

Tech United 277.5

Robot Club Toulon 244.6

LAR@MSL 243.9Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram