Tech United wint eerste wedstrijden

6 juli 2023

Tech United heeft de eerste wedstrijd in de MSL-competitie gewonnen met 8-0 van het Franse team RCT. RFC heeft 5 jaar lang ontwikkeld aan hun volumineuze robots die zijn uitgerust met een ruime hoeveelheid ledjes die de status van de robot aangeven. Zo betekent een groene kleur dat de robots aan het verdedigen zijn. Het team uit Toulon heeft moeite in de eerste helft en nadat er nog slechts twee robots van Toulon in het veld staan, wordt op RCT’s verzoek vervroegd de eerste helft beëindigd. Daardoor loopt RCT een strafscore op van 3 goals. In de tweede helft zijn de spelers van Toulon gelukkig weer fit genoeg om te spelen. Maar de effectiviteit van de aanvalskracht van Tech United brengt de eindscore van de wedstrijd op 8-0. Voor Tech United een mooi resultaat om mee te beginnen, maar er is door de ontwikkelaars niettemin een lijst met verbeterpunten gemaakt waaraan de komende uren gewerkt zal gaan worden.

De tweede wedstrijd tegen team Falcons wordt met 6-0 gewonnen. De eerste helft was van beide kanten wat vlak en niet bijzonder spannend. In de tweede helft zijn de spelers van Tech United veel scherper en scoren overtuigend nog 4 schitterende goals. 

De wedstrijden zijn te volgen op de livestream.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram