Tech United wint wedstrijd ondanks slechtziende robot

6 juli 2023

Tech United heeft de wedstrijd tegen het jonge team LAR@MSL gewonnen met 8-0. Team LAR heeft een fantastische vooruitgang geboekt in minder dan één jaar tijd. De robots van LAR weten uitstekend waar ze zijn op het veld, met uitzondering van de robot die tijdens de wedstrijd besluit om de ontwikkelhoek van Tech United te bezoeken. Bij Techunited zijn ook niet alle robots in even goede vorm. Op de foto zie je nr. 2 die de hele wedstrijd heeft gespeeld met een sluier voor de ogen, waardoor de robot gedurende de gehele wedstrijd vele spook-obstakels ziet. De niet-bestaande spook-obstakels leiden in de beslissingssoftware van de robot tot weinig zinvolle acties die tot doel hebben de virtuele obstakels te vermijden. Het mag een wonder heten dat de robot nog weet waar-ie is.

Met drie overwinningen op zak heeft Tech United’s MSL-team een productieve dag gehad en het is duidelijk waar de verbeterpunten liggen.

Op naar de wedstrijden van morgen!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram