Degelijke wedstrijd

7 juli 2023

De eerste wedstrijd van vandaag voor ons MSL-team is tegen het Franse RCT. Al in de eerste helft blijken onze spelers te sterk voor het Franse team. De “sweeper keeper” wordt ingezet, waarbij de keeper gaat meevoetballen als het team balbezit heeft. Dat geeft het voordeel van een extra speler in de aanval. Verder heeft de nr. 4 een gemodificeerde balbehandeling als experiment; er is extra demping aangebracht op de beweging van de balbehandelingsarm, zodat er minder oscillerend gedrag optreedt. Dit blijkt verrassend goed te werken! De ruststand wordt 6-0.

In de tweede helft worden nog op overtuigende wijze 8 goals gescoord. Een prachtige dieptepass toont dat het team op weg is naar de juiste vorm voor de rest van het tournooi!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram