Falcons sterk

7 juli 2023

De einduitslag van 7-1 voor Tech United doet wellicht vermoeden dat het een gemakkelijke wedstrijd is. Maar dat is allerminst het geval. Falcons spelen uitstekend positiespel en Tech United had het geluk dat de langeafstandspasses van Falcons niet altijd goed worden aangenomen. Ons team besluit bij de 1-0 vrij vroeg in de eerste helft om de sweeper keeper in te zetten. Vanwege de maximaal toegestane afmetingen van de keeper moet daarom de keeper gewisseld worden voor een veldspeler die gaat keepen.. En juist in dat moment weten Falcons een schot in ons nog lege doel te plaatsen met een 1-1 score tot gevolg. Tech United scoort nog twee maal in de eerste helft.

In de tweede helft zijn de Falcons sterk in balbezit zoekend naar een opening voor de splijtende pass naar voren. Tot scoren komen ze echter niet dankzij de uitstekende verdediging van Tech United dat nog vier maal weet te scoren in de tweede helft.Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram