Thuis bij @Home

7 juli 2023

Dit is Rodrigo, een absolute diehard in het @Home team! Hij is al anderhalf jaar lid en studeert Computer Science aan de Technische Universiteit Eindhoven. In tegenstelling tot de meeste teamgenoten die al afgestudeerd zijn, is Rodrigo bijna halverwege. Maar hij is vastberaden om zijn studie te rocken én deel uit te maken van dit te gekke team.

Wat maakt Rodrigo zo enthousiast is over het @Home-team van Tech United? Voor een groot deel vanwege de flexibiliteit. Hij kan zijn focus volop op zijn studie houden en tegelijkertijd meedoen met deze super gave activiteiten. De sfeer binnen het team is daarnaast relaxed, bijna als een hobbyclubje. Rodrigo vind programmeren en software engineering razend interessant. En op deze manier kan hij zijn passie combineren met zijn studie en de gave projecten bij Tech United. Hoe cool is dat?!

Werken in een klein team is bevalt hem goed. Al mag gezegd worden dat het soms flink stressvol kan zijn. Maar wanneer alles op z'n plek valt dankzij zijn programmeerwerk en de robots gewoon doen wat ze moeten doen, voelt het zo goed. Rodrigo houdt zich voornamelijk bezig met het bewaken van de robots en het tackelen van de challenges zoals tijdens een Robocup toernooi. Een flinke verantwoordelijkheid, toch?

Laten we vooral niet vergeten te vermelden dat het @Home-team doet het echt super doet in de competitie. Ze staan momenteel op de tweede plaats in de home league-competitie. Met maar liefst 11 teams in totaal, is dat geen geringe prestatie. Er liggen nog een paar uitdagingen voor ze, maar morgen is een belangrijke dag. Ze hebben een supertaaie opdracht genaamd "Restaurant" op de planning staan. Andere teams hebben hier vorig jaar flink mee geworsteld, maar ons @Home-team blies iedereen omver en pakte zelfs de eerste plaats overall. De uitdaging vereist dat hun robot, HERO, zich flexibel opstelt terwijl hij tussen mensen en verschillende objecten door manoeuvreert. We zijn erg benieuwd naar wat er morgen gaat gebeuren!

Dus, laat je inspireren door Rodrigo en zijn uitdagingen bij Tech United. Als je overweegt om aan te sluiten bij Tech United, aarzel dan niet en ga er gewoon voor! Rodrigo zegt: "Gewoon doen!"Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram