De Swerve Drive

Swerve Drive Danny Robocup 2023
7 juli 2023

Nog meer innovatief nieuws vanuit het MSL-team van Tech United! Ze werken op dit moment aan een spiksplinternieuwe innovatie voor hun robotteam, en het is niemand minder dan een gloednieuw robot.

Wat deze robot zo bijzonder maakt, zijn de wielen. Deze robots zijn uitgerust met de revolutionaire "Swerve Drive": grotere wielen die maar liefst 180 graden kunnen draaien. Deze indrukwekkende functie geeft de voetbalrobots extra flexibiliteit, acceleratie en snelheid op het veld. Maar dat is nog niet alles! Volgens Danny, al een paar jaar een toegewijd lid van het MSL-team, bieden de nieuwe stevige wielen ook verbeterde stabiliteit en extra grip, vooral wanneer de robots ruw terrein moeten trotseren. Het is echt een win-winsituatie!

Hoewel het team nog veel meer tests moet uitvoeren en programma-aanpassingen moet maken, kunnen we niet wachten om de Swerve Drive een kans te geven. Danny is optimistisch over het introduceren van de Swerve Drive-technologie tijdens het aankomende Robocup 2023-evenement in Bordeaux. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze spannende ontwikkeling van het MSL-team van Tech United! Het volledige interview met Danny is binnenkort te vinden op ons YouTube-kanaal. Hou het in de gaten, want dit wil je niet missen!Sponsors

Samenwerking

About Tech United

Tech United is a multidisciplinary team of (former) students, PhD’s and employees of the Eindhoven University of Technology that focusses on the development of robotics. Knowledge of mechanical engineering, electrical engineering and computer algorithms are used to solve problems. Tech United's home base is the RoboCup stadium at the Eindhoven University of Technology.
© Copyright 2023 - TechUnited - All Rights Reserved

Contact

Visitor address

Tech United Eindhoven
De Lampendriessen 30, TU/e campus Eindhoven
Building: Impuls
Office: RoboCup Stadium

Newsletter

Blijf op de hoogte! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Social Media

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram